Kigyulladt egy budapesti kórház

A Budai Irgalmasrendi Kórházhoz kellett kivonulniuk a tűzoltóknak.

Kuthi Áron
2017. 06. 01. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz ütött ki a Budai Irgalmasrendi Kórház pincéjében, a tűzoltók öt kocsival kezdték meg az oltást, a II. kerületi Frankel Leó utcai főbejárat melletti pinceablakokat csákánnyal törték be, hogy a bent felgyülemlett jelentős mennyiségű füst szabadon távozhasson az épületből.

Az utcában közlekedő 19-es és 41-es villamosok nem járnak.

A jelek alapján a kórházból nem kellett távozniuk a betegeknek, de sok dolgozót láttunk az utcán, akiknek a tűz miatt kellett megszakítaniuk munkájukat.

A fővárosi katasztrófavédelem később közölte, hogy szemét gyulladt meg a pincében, mintegy 2 négyzetméteren csaptak fel a lángok, de a helyszínre riasztott tűzoltók gyorsan eloltották az épületet, és átszellőztették az épületet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.