Már nem akar korhatárt a játszótereken Kocsis Máté

A nem rendeltetésszerű használat miatt büntetnek majd.

MN
2017. 06. 08. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A józsefvárosi képviselő-testület frissen elfogadott javaslata alapján azokat büntetik majd meg, akik a játszóteret vagy a játszótéri eszközöket nem megfelelően használják – tudta meg a HVG.hu Erőss Gábortól, a testület párbeszédes tagjától. A politikus nem zárta ki, hogy egyéb figyelmeztető táblákkal rejtve megőrzik az eredeti elképzelést, például úgy, hogy a játékok mellé írják ki, csak 14 éves korig lehet használni.

Az eredeti előterjesztésben az szerepelt, hogy a 14 éven felülieket büntetnék, miután a kerületi konzultáción sok panasz érkezett a játszótér nem rendeltetésszerű használata miatt. Ezt a javaslatot cserélték ki a testületi ülés előtt – írja a portál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.