Mészárosék veszprémi érkezése után felszámolták Simicska páholyát

A felcsúti polgármester tavaly még arról beszélt, továbbra is jóban van a vállalkozóval, aki hozzájárult a kezdeti sikereihez.

MN
2017. 06. 21. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt megírtuk, már csak a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélye kell ahhoz, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt Kft. többségi részesedést szerezzen a Telekom Veszprém kézilabda-együttesét működtető Veszprém Handball Team Zrt.-ben (VHT). A GVH jóváhagyására vélhetően nem kell sokat várni, mivel a két cég teljesen más területen ténykedik, a Duna Aszfalt Kft.-nek pedig nincs más sportérdekeltsége, így meglepő lenne, ha akadályt gördítenének a tranzakció elé.

Az új tulajdonos rögtön egy szimbolikus lépéssel éreztette jelenlétét: a kézilabdaklubban felszámolták Simicska Lajos nagyvállalkozó, lapunk tulajdonosának bérelt páholyát, azt sem közölve, hogy miért nem hosszabbítják meg az éppen lejáró bérleti szerződést.

A páholy felszámolásáról az ATV számolt be. A lépés azért is meglepő, mert Mészáros Lőrinc még egy tavaly decemberi 444-es interjúban is arról beszélt, hogy továbbra is jóban van Simicskával, aki korábban sokat segített neki, és hozzájárult a kezdeti sikereihez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.