Orbán nyaralni küldte a kormánypárti képviselőket

Augusztus 20-a után kezdődik a „nagyüzem”.

MN
2017. 06. 13. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy várakozásokkal indultak a Fidesz és a KDNP kedd délelőtti frakcióülésére a kormánypárti képviselők: a frakcióvezetés által kiküldött meghívóban figyelmeztették őket, hogy az ülésen a miniszterelnök is részt vesz, így az eseményre még azok is elmentek, akik amúgy ritkán látogatnak el az értekezletekre – írja a Hvg.hu.

A portál által megkérdezettek azt várták, hogy Orbán egész nyárra szóló, részletes munka-, illetve kommunikációs tervvel látja majd el őket, hogyan és mit kell majd tenniük-mondaniuk a választások előtt háromnegyed évvel már bőven zajló kampányban. A miniszterelnök azonban nem tartott eligazítást vagy helyzetértékelést: alig pár perces mondandójában éppen, hogy nyaralni küldte a képviselőket.

Az ülésszakbeli munkájukat megköszönve azt mondta a frakciótagoknak, pihenjék jól ki magukat, mert augusztus 20-a után kezdődik a „nagyüzem”, és akkortól egészen tavaszi választásokig szusszanásnyi pihenésre sem lesz lehetőség.

A kormány Orbán Viktor elmondása szerint egyébként augusztus 1-jéig az eddigi menetrend szerint dolgozik majd, augusztus 1. és 20-a között azonban ő és a miniszterek is szabadságra mennek – teszi hozzá a Hvg.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.