Rejtély, mit keresett Rogán a rendőrségen

Dömötör Csaba leszögezte, a kormány nem vezet nyilvántartást a miniszterek és államtitkárok mozgásáról.

MN
2017. 06. 09. 6:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Írásbeli kérdést tett fel Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselője Milyen feladatokat látott el a propagandaminiszter 2017. 04. 02-án az ORFK épületében? címmel. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában azt írta: „Szemben a Jobbikkal, a kormány nem vezet nyilvántartást a miniszterek és államtitkárok mozgásáról. Így, szemben a Jobbikkal, nincs tudomásunk arról, hogy a kormány tagjai mikor hol tartózkodnak” – szúrta ki a Hír TV.

Hozzátette: a kormány minden tagja jogosult belépni bármely közigazgatási szerv épületébe, így Rogán is rendelkezik a közjogi tisztség betöltésének igazolása céljából kiállított igazolvánnyal.

„Tájékoztatjuk képviselő urat, hogy a szóban forgó törvényt, amely biztosítja a miniszterek belépését az ORFK épületébe is, a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja és ön is megszavazta” – emelte ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.