Szél Bernadett: Kövér László nem száll le rólam

Százezerre büntették az LMP társelnökeit, mert „Paks2-hálózat” feliratú táblát tartottak fel az Országgyűlésben.

MN
2017. 06. 08. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem száll le rólam Kövér László, ma százezer forintra büntetett, mert Ákossal egy táblát tartottunk fel az Országgyűlésben, amelyen bemutattuk, hogy a fideszes oligarchák és médiavállalkozók érdekeltségeiken keresztül már most hogyan nyernek százmilliókat a paksi pénzekből. Ákos is ugyanezt a büntetést kapta” – írja Facebook-bejegyzésében Szél Bernadett.

Hozzátette: „a poén az”, hogy az ítélet indoklásában Kövér László maga is tételesen felsorolja az általuk bemutatott számokat.

A házelnökhöz benyújtott kérelemben öt munkanapon belül kérhetik a döntés hatályon kívül helyezését a mentelmi bizottságtól.

A döntésről szóló dokumentumban szerepel, hogy Hadházy Szél Bernadett azonnali kérdésének elhangzása alatt egy „Paks2-hálózat” feliratú táblát tartott fel, amelyen egy nagy Putyin-arckép mellett kisebb arcképek voltak láthatók. Az arcképek alatt az ábrázolt személyek neve és egy-egy összeg volt feltüntetve.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.