Szombattól megint robognak a felújított metrók

Csütörtökön jelentették be kivonásukat a forgalomból.

Fokasz Oresztész
2017. 06. 09. 16:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A BKV Zrt. holnap, azaz június 10-én reggeltől ismét folyamatosan forgalomba állítja a felújított orosz metrószerelvényeket. Köszönjük utasaink eddigi türelmét és megértését!” – összesen ennyit írt közleményében a közlekedési társaság.

A BKV csütörtökön közölte, hogy ideiglenesen kivonja a forgalomból a felújított, avagy bizonyos vélemények szerint teljesen új járműveket az eddigi utasforgalmi futásteljesítmény tapasztalatainak értékelése miatt.

Nemrég egyébként gond volt a kocsikkal, múlt vasárnap a Deák térnél utasok nélkül kellett visszafordítani az egyiket, hétfőn pedig egy másiknak mindkét oldalon kinyíltak az ajtajai.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.