Tállai: Nem a NAV szivárogtatott

Biztos benne, hogy nem a beosztottjai szóltak a kormányzati lapoknak.

MN
2017. 06. 23. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a NAV-tól szivárgott ki, hogy az adóhatóság nyomozást folytat a Jobbik plakáthelyei miatt – mondta a Hír TV kérdésére válaszolva Tállai András, a NAV elnöke. Szerinte azért nem kell kivizsgálni a jogszabálysértést, mert ő biztos benne, hogy nem a beosztottjai szóltak a kormányzati lapoknak. Azt nem mondta el, hogy ha nem volt vizsgálat, akkor ezt mire alapozza, ahogy arra sem válaszolt, hogy a NAV nyomozásáról ki más tudhat még, mint a NAV-ban dolgozók.

„Egyet tudok: hogy az adóhatóságtól ez nem szivároghatott ki, tehát az adóhatóságnál ilyen értelemben nincs mit vizsgálni” – fogalmazott Tállai. Arra a kérdésre, hogy másnak lehetett-e információja, azt mondta: nem tudja, „a kérdés az adóhatóságra vonatkozik, az adóhatóság nem adott ki ilyen információt”.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.