Tejesdoboz-gate: több, eltűntként bemutatott gyerek nagyon is megvan

A fiatalok egyike felháborodva látta fotóját, azt sem érti, hogy került képe a tejesdoboz-kampányba.

MN
2017. 06. 14. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jócskán meglepődtek a Magyar Narancs szerzői, amikor név után rákerestek a hazai tejesdoboz-kampányban eltűnt gyerekként bemutatott Márkra.

A fiút a Facebookon találták meg, gyorsan válaszolt, és elmondta: egyáltalán nem érti, mit keres fotója a dobozokon – sőt, májusban maga Márk posztolta ki ezt a tévedést a saját Fb-oldalára, ismerősei nem győztek csodálkozni.

Nem elszigetelt jelenségről beszélünk, állítja a Magyar Narancs. Mint írják, négy fiatal fotója fut jelenleg a dobozokon, de Márkon kívül Bálint és Klaudia sincs eltűnve.

A lap megszólaltatta az ismert műsorvezetőt, Kárász Róbertet, aki lassan hét éve szervezi az eltűnt gyerekekről szóló kampányt – a témával külön cég is foglalkozik, ami a Narancs szerint komoly közpénzeket tud megmozgatni. A lap csütörtöki számában mutatja be az egész történetet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.