Tinibanda garázdálkodott a Parlamentnél

A fiatalok este 7 és 10 óra között inzultálták az egyedül közlekedő nőket.

MN
2017. 06. 14. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Indexnek számolt be egy nő arról, hogy fiatalok este 7 és 10 óra között inzultálják az egyedül közlekedő nőket. 

„A budapesti belváros kellős közepén, konkrétan a Parlamentnél és az attól délre eső utcákban – főleg az Akadémia utca, Zoltán utca környékén – napok óta egy 4-5 fős, kamasz fiúkból álló banda terrorizálja az egyedül közlekedő nőket. Módszerük: hátulról ketten megközelítik a kiszemelt áldozatot, egy harmadik a telefonjával videózza az esetet kicsit távolabbról, a többiek meg nézik és élvezik. A két „akcióhős” – természetesen egyszerre, úgy az igazán bátor, ugye? – ráugrik szerencsétlen nőkre, fogdossa, molesztálja, szexuálisan abuzálja őket, miközben zaklatásnak beillő szövegeket nyomnak” – írta nő.

Rajta kívül egy másik hölgy is hasonló esetről számolt be. Mint a portálnak jelezte, nem utcagyerekek voltak, drága telefonokkal rendelkeztek, rendesen fel voltak öltözve, és végig vihorásztak, láthatóan szórakoztatta őket ez az egész.

A BRFK sajtóosztálya az Indexet arról tájékoztatta, hogy az első bejelentéstől számítva pár nap alatt el is fogták a fiatalokat. 

„Négy fiatalkorút a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki, ellenük a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség miatt indított eljárást. A bűncselekmények elkövetését a gyanúsítottak elismerték, a továbbiakban szabadlábon védekeznek” – írta a rendőrség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.