Vizet osztanak a hőség miatt a MÁV-pályaudvarokon

Budapest három főpályaudvarán és tizenöt vidéki állomáson is kapunk ásványvizet.

MN
2017. 06. 23. 6:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy napig tartó, másodfokú hőségriasztást adott ki szerdán az országos tiszti főorvos, a következő napokban a 34 fok felé is emelkedhet a napi maximum hőmérséklet.

A MÁV felkészült a kánikulára­: Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szolnoki, a kecskeméti, a győri, a pécsi, a zalaegerszegi, a veszprémi, a nagykanizsai, a celldömölki, a tapolcai, a fonyódi és a siófoki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

 Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-ig – illetve amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.