A Balatonnál szelfizett a holland szélsőjobb vezére

Az nem derül ki a Facebookra posztolt képről, hogy Wilders milyen minőségben látogatott Magyarországra.

MN
2017. 07. 26. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balatonfüredről, a kikötő mellől posztolt egy szelfit a Facebook-oldalára Geert Wilders holland szélsőjobboldali politikus, a Szabadságpárt (PVV) elnöke. Az nem derül ki a képről, hogy Wilders milyen minőségben látogatott Magyarországra, de a napszemüveg és a póló arra utal, hogy inkább nyaralásról lehet szó, mint hivatalos programról.

Az euroszkeptikus, bevándorlás- és muszlimellenes PVV az idei választásokon a felmérések alapján vártnál gyengébben szerepelt, de így is a szavazatok 13 százalékát kapta, amivel 20 képviselői helyet szerzett a 150 fős parlamentben. Wilders és pártja elutasítottságára utal, hogy a kommentek közt több is van, amely azt ajánlja a politikusnak, inkább maradjon Magyarországon, ne menjen haza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.