Bemutatta Steinmetz Ádámot a Jobbik

Somogy megye 3-as számú egyéni választókerületében indítják 2018-ban.

MN
2017. 07. 20. 16:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázót indítja a Jobbik a 2018-as országgyűlési választáson Somogy megye 3-as számú egyéni választókerületében – közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

Az olimpiai bajnok célja a Jobbik szerint, hogy a helyi problémák feltérképezésével hitelesen tudja a „somogyországiak” érdekeit képviselni a parlamentben, ezért kezdeményezni fogja a választókerület mind a 72 településének polgármestereivel a kapcsolatfelvételt.

Steinmetz Dúró Dóra országgyűlési képviselő társaságában mutatkozott be először politikusként egy Marcaliban tartott sajtótájékoztatón.

Az olimpikon a Jobbikhoz közel álló Alfahírnek nyilatkozott célkitűzéseiről: mint mondta, sportolóként széles körű ismertségre és elismerésre tett szert, és úgy érzi, megvan a társadalmi felelőssége abban, hogyha országunkat érintő káros folyamatokat észlel, akkor fölemelje a szavát.

Mivel a 3-as számú egyéni választókerületben indul, Steinmetz Ádám elsősorban a helyi érdekeket szeretné képviselni megválasztása esetén, szakterülete pedig a sport és az agrárium lenne – derül ki a portálnak adott interjúból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.