Csalódott Orbán Viktorban a Tusványoson bántalmazott tiltakozó

Ladó Andrea nem haragszik senkire, de azt mondja: Tusványoson ő van otthon, nem Viktor.

MN
2017. 07. 26. 18:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csalódott Orbán Viktorban, ezért fütyülte ki a miniszterelnököt Tusványoson Ladó Andrea. A Bálványosi Szabadegyetemen a földre rántott nő a Hír TV-ben arról beszélt: Nem haragszik senkire. Eleve úgy tervezte, addig fütyül, ameddig ki nem veszik a sípot a kezéből. Elfogadja, hogy provokátornak tartják, de nem Soros-bérenc. Fenyegetést nem kapott az eset óta, csak azt mondták neki, hogy „hasznos idióta vagyok, mert a baloldal belénk rúg”.

A szoftverfejlesztő Ladó már Magyarországon él és szereti Budapestet, de azt mondta: „Tusványoson én vagyok otthon, nem Viktor.” A fütyüléssel Orbán Viktor 2010 utáni politikája ellen akart tiltakozni. Nem tetszik neki, hogy a kormányfő az embereket, az erdélyi magyarságot és a tusnádfürdői hallgatóságát használja díszletnek amellett, hogy saját magát fényezi. „A biztonságérzetünkre apellál, megment minket, közben nyugodtan lehet lopni” – mondta.

Korábban Orbán támogatója volt, ma már mindennap van olyan, ami felháborítja, és az oroszok felé közeledést nem tudja megbocsátani a miniszterelnöknek. Meghirdetett egy „akciót”, hogy ne csak egyedül fütyülje ki Orbánt, de azt tapasztalta, hogy nem mernek kimenni az emberek és fütyülni, nincs konstruktív vita. „Orbán és pénze valamivel távolabb van”, tehát azt azért nem jelentené ki, hogy az ottaniak félnek. Emlékszik még arra, amikor Medgyessy Péter egykori miniszterelnököt fütyülték ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.