Echo TV riportere: A melegeket segíteni kellene visszaheterósodni

Mészáros Lőrinc tévéjének műsorvezetője szerint ehhez csak útmutatást kellene adni a melegeknek.

MN
2017. 07. 01. 16:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Széles Gábortól Mészáros Lőrinchez kerülő Echo TV Napi aktuális című műsorának vezetője Pottyondy Edinával, a Momentum elnökségi tagjával beszélgetett a párt melegjogokkal kapcsolatos nézeteiről. Egyik kérdésében a riporter konkrétan arról érdeklődött, hogy a pártnak van-e olyan pont a programjában, amellyel visszavezetnék a melegeket a heteroszexualitásba – írja a 444.hu.

Pottyondy hirtelen nem is tudott mit válaszolni a kérdésre, úgyhogy a kérdező el is kezdte fejtegetni, hogy „ha heteroszexuálisból lehet homoszexuális”, akkor bizonyára lehet ezt fordítva is, csak útmutatást kellene adni a melegeknek.

A teljes adás

Várható volt, hogy a tévé foglalkozni fog a témával, hiszen Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszélt arról, hogy a párt politikai szervezetként kimegy a Budapest Pride-ra, de azért az megdöbbentő, hogy ennyire abszurd módon tette ezt.

Eközben erős felütéssel és vallomással startolt el az idei Pride: Székely Kriszta, a Katona József Színház rendezője beszélt a közbeszéd és a közgondolkozás állapotának fenyegető romlásáról és saját melegségéről. Megnyitóját szó szerint idézte a Magyar Narancs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.