Egyelőre nem lesz több Reggeli Show

Hétfőtől Balázsék néven folytatja reggeli műsorát Sebestyén Balázs és csapata.

MN
2017. 07. 15. 8:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feladja a Reggeli Show-t és Balázsék néven folytatja reggeli műsorát Sebestyén Balázs és csapata. A műsorvezető Facebook-oldalán jelentette be a változást. Mint fogalmazott: „ma reggel végül úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepeljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé”.

Sebestyén Balázst korábbi munkaadója, a Class FM perelte be védjegybitorlás miatt. A rádió tulajdonosa, Michael McNutt szerint ugyanis Sebestyén és társai – azt követően, hogy a Class FM-től az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió-1-hez szerződtek – egyszerűen lefordították a Morning Show nevét, illetve lemásolták a műsort.

A per ugyan még nem zárult le, de június végén a Fővárosi Törvényszék ideiglenesen eltiltotta Sebestyén Balázsékat a név, illetve „a sárga színű, mosolygó, fülhallgatós napocska” logó használatától. Vélhetően ezért döntöttek úgy most a műsor vezetői, hogy váltanak, mivel bár a döntés csak ideiglenes, de elvileg azonnal végrehajtandó. Más kérdés, hogy a jogi eljárás ezzel nem ér véget. Sebestyén bejegyzésében ugyanis azt is jelezte, hogy folytatják a küzdelmet, mert hisznek az igazukban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.