Felmondott a BKV egyik vezetője

A BKV Vasúti Járműjavító ügyvezetője egy közbeszerzés miatt mondhatott fel.

MN
2017. 07. 11. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Benyújtotta felmondását Németh Zoltán, a BKV Vasúti Járműjavító Kft. ügyvezetője – tudta meg az Index.hu. A lap értesülését a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) is megerősítette.

Németh a BKV Vasúti Járműjavító gazdálkodási főosztályának a vezetője is, távozásának hátterében az Index.hu szerint egy közbeszerzéssel kapcsolatos ügy áll, de a lap nem írja, hogy pontosan melyik közbeszerzésről lehet szó. Németh Zoltán évekkel ezelőtt szabaddemokrata politikusként Szekszárd alpolgármestere volt, de 13 éve otthagyta a pártot.

A BKV Vasúti Járműjavító Kft. elsősorban vasúti járműjavítással és karbantartással, vasúti kötöttpályás járművek gyártásával foglalkozik, de trolibuszokat, autóbuszokat is javítanak, honosítanak, felújítanak. A cég tulajdonosa a BKV, de az ország valamennyi villamosát és autóbuszát üzemeltető vállalatával kapcsolatban áll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.