Jól öltözött hölgyek adják át az érmeket a vizes vb-n

Bemutatták a hoszteszek formaruháját. A kollekciót a The Four Studio tervezte.

MN
2017. 07. 07. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét nappal a vizes világbajnokság kezdete előtt fény derült a versenyek éremátadó ceremóniáin és protokolleseményein dolgozó hoszteszek ruhájára is. A négyféle szettből álló, kék-fehér színű blézer-szoknya kollekciót a The Four Studio jegyzi.

A formaruhákat bemutató sajtótájékoztatón Szántó Éva, a vb-t lebonyolító Bp2017 Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a ruhák tervezésére a szervezők a Design Terminállal együttműködésben írtak ki pályázatot. 

211 millió forintos ajánlattal a Roland Divatház nyerte el a vb szervezői, illetve a FINA tisztségviselői, versenybírói, alkalmazottai formaruháinak előállítására és gyártására kiírt közbeszerzést – derült ki korábban az EU-s közbeszerzési értesítőből. Ebből 815 embernek kell 5705 ruhadarabot megterveznie és elkészítenie.

Egy szett hét darabból áll majd, és csaknem 260 ezer forintba kerül. Ebben benne van fejenként két-két blúz vagy ing, a kapcsolódó szoknya vagy nadrág, valamint egy-egy blézer vagy zakó, (nyak)kendő és öv is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.