Juhász: Rogánné órája pont olyan, mint amiért Botkát támadták

„Passzol hozzá a surranója, ami egy tavalyi Valentino modell 520 euróért” – fűzte hozzá az Együtt politikusa.

MN
2017. 07. 20. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rogán Cecíliáról készült fotót tett közzé Facebook-oldalán Juhász Péter, az Együtt elnöke. A bejegyzésben felidézte, hogy több Fidesz-közeli lap is azzal az indokkal ment neki Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, hogy milliókat érő Rolex órája van.

„Most szólt valaki, hogy egy eseményen látta Rogán feleségét, aki egy ugyanilyen Rolex Datejustot viselt, annak is a fehérarany csatos változatát. Ez az óra 2,5 millió forintba kerül újonnan. Passzol hozzá a surranója, ami egy tavalyi Valentino modell 520 euróért” – fogalmazott Juhász Péter. A táska felismeréséhez azonban már Facebook-követői segítségét kérte.

„Rogán vagyonnyilatkozatában 400.000.- forint megtakarítás szerepel. Ehhez képest pár hete egy római luxusszállódában szállt meg Cili asszonnyal, ahol egy éjszaka 300.000.- forint” – írta Juhász Péter.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.