Keményen megfenyegette Botka az MSZP-s kiszivárogtatókat

Botka László keményen megfenyegette a kiszivárogtatókat – szivárogtatták ki az MSZP-ből az Indexnek.

MN
2017. 07. 07. 18:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szegedre hívta Botka László összetartásra az MSZP elnökségét, a frakciót és a megyei elnököket – írja az Index. Mint a lapnak két MSZP-s is kiszivárogtatta, a szocialista miniszterelnök-jelölt keményen bírálta azokat, akik az elmúlt hetekben mindenféle történeteket szivárogtattak ki róla. (Például hogy ha őszig nem erősíti érezhetően az MSZP támogatottságát, akkor lecserélik Karácsony Gergelyre.) Állítólag azt mondta: „annak az embernek, aki tovább szivárogtat, rossz híremet kelti, kutatásokat hamisít, a nevét be fogom olvasni a kamerába”.

Mint az Index cikke megjegyzi, ha valakinek a neve ilyen kontextusban kerülne nyilvánosságra, ellehetetlenülne a helyzete a pártban. Az MSZP-ben egyébként két emberről tartják, hogy „kiszivárogtató”: az egyik Puch László volt pártpénztárnok, a Népszava és a Vasárnapi Hírek tulajdonosa, a másik Molnár Zsolt, állítólag ő volt az MSZP-s plakáttörvény-tervezet fő lobbistája, ezt Botka személyesen fúrja meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.