Kutyabarát hellyé váltak a Mol benzinkútjai

A nyári hőségben a gazdiknak így nem kell az autóban hagyniuk az állatot.

MN
2017. 07. 04. 14:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kutyával is bemehetnek az utazók a Mol Nyrt. magyarországi töltőállomásaira, hogy a nyári melegben ne kelljen az autóban hagyniuk az állatokat – írja az MTI a társaság közleménye alapján.

A vállalat szerint az intézkedés a 450 Mol-partner töltőállomásra vonatkozik, és egész évre szól, de – mint írták – a kisállatoknak és gazdáiknak a nyári hónapokban van a legnagyobb szükségük a pihenésre a légkondicionált helyiségekben. A feltételek azonosak a kisállatbarát helyek házirendjével: a töltőállomások közösségi tereibe egészséges és megfelelően nevelt, oltással ellátott és szobatiszta, pórázon, táskában vagy kézben tartott kutyával, saját felelősségre lehet betérni – írták.

Hozzátették, hogy a forgalmasabb utak mentén július közepétől kisállat-felszerelést – például pórázt vagy etetőtálkát – is árulnak.

A közlemény idézi a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetőjét. Orosz András a felelős állattartás jelentőségét hangsúlyozta, és hozzátette, hogy a kutyák fogadásával szeretnék könnyebbé tenni az utazást az év legmelegebb időszakában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.