Megint halasztják a Balaton-átúszást: vasárnap startol el a mezőny

Nem szombaton lesz a várva várt esemény.

MN
2017. 07. 06. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főszervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint vasárnapra halasztják a szombatra kiírt 35. Balaton-átúszást.

„Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának előrejelzése alapján a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével a szervezőbizottság döntése szerint a 35. Lidl Balaton-átúszást szombaton nem rendezzük meg” – olvasható a BSI csütörtöki közleményében.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás tervezett új időpontja vasárnap. A végleges döntést pénteken teszi közzé a szervezőbizottság.

Az eseményre eredetileg múlt szombaton került volna sor, de a kedvezőtlen időjárás miatt a rendezők akkor is a halasztás mellett döntöttek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.