Nem az a fontos, hogy Farkas Flórián bejár-e dolgozni

Bangóné Borbély Ildikó kérdezett arra rá, hogy a romaügyi biztos hányszor volt benn az irodájában.

MN
2017. 07. 01. 10:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány szerint egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az egyik szocialista parlamenti képviselő kérdezett arra rá, hogy a miniszterelnök romaügyi biztosa hányszor volt benn az irodájában – írja a Hírtv.hu.

Bangóné Borbély Ildikó konkrét választ nem kapott, azt viszont megtudta, hogy egy miniszterelnöki biztos teljesítménye nem attól függ, hogy bejár-e rendszeresen a munkahelyére. Az ellenzéki képviselő kíváncsi lett volna arra, hogy Farkas Flórián munkájának van-e írásos nyoma, ám erre a kérdésre semmitmondó, általános választ kapott.

Csődközelben

Farkas Flórián miatt került csődközeli állapotba az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) – mondta a Hír TV csütörtök reggeli műsorában Lakatos Oszkár. Az ORÖ képviselője arról is beszélt, hogy a miniszteri biztos ellenőrzés nélkül kapott pénzeket az államtól, 2011 és 2014 között ugyanis az alapvető, negyedéves bevallásokat sem mutatta be az államkincstárnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.