Netanjahu körülnéz: a Vártól a Hősök teréig megbénul a város

Hermetikusan zárnak le kedden több fővárosi helyszínt az izraeli kormányfő látogatása miatt – mutatjuk, merre nem érdemes elindulnia.

Koncz Tamás
2017. 07. 18. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budai Vártól a Hősök teréig zárt le utcákat és tereket a Terrorelhárítási Központ, hogy biztosítsák az izraeli miniszterelnök fővárosi útvonalát.

Alábbi összeállításunk nagy vonalakban jelzi, merre számíthatnak korlátozásokra a fővárosban közlekedők.

A Hősök terének totális lezárása azért különösen problémás, mert a Vajdahunyad váránál, a csónakázó tó területén is zajlanak a vizes világbajnokság programjai.

A biztonsági intézkedések miatt több budapesti járat közlekedése módosul. A BKK tájékoztatása szerint az Erzsébet tér napokra kiesik a forgalomból, ami érinti a 9-es, 15-ös, 105-ös, 115-ös buszok és a 916-os és 990-es éjszakai járatok forgalmát is.

A BKK Facebook-oldalán is beszámol az aktuális forgalmi változásokról.

A Google forgalmi térképen már délelőtt jól láthatóak voltak a részben a hatósági zárlat okozta torlódások: a Nagykörúton és a Margit körúton épp csak araszolnak az autók, bedugult a Margit híd és az Erzsébet híd is. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.