Péntek estétől lezárják a Budai alsó rakpart egy szakaszát

A Halász utcai felhajtó és Üstökös utcai felhajtó közötti szakasz érintett.

MTI
2017. 07. 21. 16:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményük szerint itt helyezik el a 17. FINA Világbajnokság óriás toronyugró versenyzőit kiszolgáló pihenőlétesítményeket.

Az útlezárás okozta forgalmi korlátozás enyhítése érdekében a Halász utca felől északra továbbra is járható lesz a felhajtótól a Fő utca felé tartó útszakasz, a délre haladók pedig a rakpart alsó szakaszára továbbra is ráhajthatnak. A lezárás augusztus 3-ig tart – olvasható a közleményben.

A BKK péntek este az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, nem csak péntek estétől augusztus 3-án, vasárnap reggel 6 óráig korlátozzák a Budai alsó rakpart forgalmát az Üstökös utca és a Halász utca között a vizes-világbajnokság miatt. Ugyanitt: augusztus 5-én, szombaton 0 órától 6-án, vasárnap, 16 óráig, valamint augusztus 12-én, szombaton 0 órától 13-án, vasárnap 16 óráig is korlátozzák majd a forgalmat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.