Rendőrök vegzálták a Hír TV stábját a budai Várban

Éppen a milliárdokért felújított karmelita kolostort filmezték, amikor a hatóságok igazoltatták őket.

MN
2017. 07. 01. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazoltatta a Hír TV stábját a rendőrség a budai Várban, miközben a karmelita kolostorról készített felvételeket. A Készenléti Rendőrség tagjai kamerával is felvették az intézkedést. Amikor a stáb arról érdeklődött, hogy miért éppen őket szúrták ki a rendőrök, azt válaszolták, hogy az egész országban igazoltathatnak – olvasható a televízió honlapján.

A karmelita kolostort egyébként több milliárdért éppen felújítják, ha elkészül, odaköltözik a Miniszterelnökség. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke viszont áprilisban azt mondta, a jövő évi választáson a magyar emberek el fogják dönteni, hogy kinek a munkahelye lesz a most felújítás alatt álló épületegyüttes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.