Rogán szomszédja még soha nem találkozott kormányzati korrupcióval

Csetényi Csaba azt mondta, soha nem kellett visszajuttatni a megbízások után pénzt az állami megbízónak.

MN
2017. 07. 14. 7:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soha nem találkozott még kormányzati korrupcióval, és soha nem kellett visszajuttatni a megbízások után pénzt az állami megbízónak – mondta Csetényi Csaba az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A számos állami kommunikációs tenderen sikeresen szereplő reklámügynökség vezetője elmondta: nem esnek jól neki a médiában megjelenő vádak, miszerint kapcsolatrendszere miatt nyert meg milliárdos állami tendereket. Hozzátette: 17 éves kora óta vállalkozó, ma is egy 18 éves BMW-vel jár, a cégei építését pedig évtizedekkel ezelőtt kezdte el.

„Az, hogy én Rogán Antal szomszédja vagyok, az nekem szerintem kifejezetten rosszat tesz” – fogalmazott. Mint mondta, magyarázkodnia kell, és a média hajlamos minden egyes győzelmet vagy vereséget ennek a tükrében bemutatni. „Ez valamilyen médiafolklór része, ez az eposzi jelzőm és éppen ezért viszont mindent ebből láttatnak” – fűzte hozzá. 

Kiemelte, hogy mindig azok a médiumok támadják, amelyek kimaradnak egy állami kampányból, ez pedig egy ősrégi vita. A cégeivel kapcsolatban közölte, hogy nem lehet súlyos visszaesésről beszélni, csupán 2-3 hónapon keresztül elbuktak néhány állami tendert. Hozzátette: az árversenyben maradtak alul, de már dolgoznak azon, hogyan tudnának javulni ezen a területen.

„Nincsenek elszámolási gondjaim, és soha nem is voltak, lehet, hogy ezzel valaki üzenni próbál nekem” – tette hozzá Csetényi Csaba. Emellett cáfolta, hogy egyeztetnie kellett Habony Árpáddal, ám elismerte, hogy már találkoztak. Csetényi nem válaszolt a műsorvezető azon kérdésére, hogy elvállalna-e megbízást a Jobbiknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.