Saját plakátkampányt indít az LMP

A kormány a saját törvényeit sem fogja betartani – fogalmazott Csárdi Antal.

MN
2017. 07. 03. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LMP is kihasználja a plakáttörvény hatályba lépéséig fennmaradó két hetet egy saját kampány indítására – mondta a párt fővárosi képviselője a Hír TV-nek.

Csárdi Antal ugyanakkor közölte, a kormány a saját törvényeit sem fogja betartani, mert a több mint ötmilliárd forintból indított Soros György-ös plakátkampány hirdetései július 15-e után is az utcákon maradnak.

„Ugye most még van egy kéthetes időkapu, amikor még lehet politikai plakátokat kihelyezni. Ezalatt az idő alatt egyébként, kihasználva az időrést, az LMP is el fog indítani egy kéthetes plakátkampányt. Igazából a kérdés úgy releváns, hogy az időkapu végén, tehát két hét eltelte után vajon kint lesznek-e a kormánynak a politikai plakátjai, én azt gondolom, hogy kint lesznek” – fogalmazott a politikus.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.