Sok pénzt vitt el a szertefoszlott olimpiai álom

Több megállapodást is aláírtak az aláírásgyűjtés időszakában.

MN
2017. 07. 20. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Százmilliókat emésztett fel a szertefoszlott olimpiai álom az év első hónapjaiban, a pályázat előkészítésével megbízott cég, a Budapest 2024 Zrt. az uniós közbeszerzési értesítőben tette közzé a szerződések listáját – szúrta ki a Hír TV.

Mint írják, több megállapodást írtak alá abban az időszakban, amikor a Momentum Mozgalom aláírásokat gyűjtött az olimpiáról szóló népszavazáshoz. A Budapest 2024 Zrt. az ötkarikás játékok népszerűsítésére nettó 4 milliárd forintot szánt 2017-ben, ebből közel 720 millió forintot el is költött. A közbeszerzést egy konzorcium nyerte, a társulás egyik tagja a Ferencváros vezérigazgatójának, Orosz Pálnak a reklámcége.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.