Szabadon engedték a Határ úti támadókat

Június 7-én éjjel zaklattak fiatal nőket, majd pedig verekedésbe is keveredtek.

MN
2017. 07. 04. 6:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabadon engedték azt a két férfit, akik június 7-én éjjel egy buszon, majd a Határ úti aluljáróban zaklattak fiatal nőket, utána pedig a hölgyek segítségére siető férfiakat is bántalmazták – írja a Blikk. A két tettes az eset után feladta magát a rendőrségen, súlyos testi sértés, valamint garázdaság ellenük a vád.

Csakhogy Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtóreferensének tájékoztatása szerint nem tettek indítványt a gyanúsítottak előzetes letartóztatására, talán ez a magyarázat arra, hogy kevesebb mint egy hónappal a súlyos eset után – a fiatal nők védelmére érkező egyik férfinak a verekedésben állítólag szilánkosra tört az arca – miért sétálhatnak szabadlábon.

Az egyik férfi, aki a fiatal nők védelmére kelt, és kisebb sérülésekkel megúszta az atrocitást, Bács Péter színművész volt. Lapunknak nyilatkozva néhány napja elmondta, az egész esetben számára legelkeserítőbb az volt, hogy másik nyolc, „élete teljében” lévő férfi is utazott rajta kívül a buszon, de csak egyetlenegy állt ki mellette és a zaklatottak mellett.

Arról, hogy miért vannak a támadók szabadlábon, megkérdeztük a rendőrséget is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.