Szocialista vörös csillag az EFOTT-on

Az egyetemisták fesztiválján Molnár Gyula MSZP-elnök is kipróbálta, milyen lehet fiatalnak lenni.

MN
2017. 07. 15. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szocialista politikusok is részt vettek az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT), amelyet július 11–17. között rendeznek Velencén. Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke és Molnár Gyula pártelnök a Baloldali Ifjúsági Mozgalom sátránál élvezte a hétvégi kikapcsolódást. 

A szervezők az idén százhúsz-százharmincezer embert várnak a fesztiválra. Hat nap alatt húsz zenei helyszínen körülbelül kétszáz fellépő szórakoztatja a résztvevőket. Gulyás Tibor, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke elmondta: az EFOTT mára a tradíciók megőrzése mellett nagy fesztivállá vált, amelyen külhoni hallgatói szervezetek is képviseltetik magukat. 1976 óta minden évben más-más helyszínen rendezték az eseményt, ám 40 év után Velencén állandó otthonra talált.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.