Több mint egymilliárdból épül a dunavarsányi olimpiai központ

Uszoda és kézilabdacsarnok is épül az edzőközpontban.

MN
2017. 07. 24. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nettó 1 milliárd 292 millió forintos ajánlattal a helyi Pharos \'95 Kft. nyerte el a Nemzeti Sportközpont által a Dunavarsányi Olimpiai Központ fejlesztésére kiírt, nyílt pályázatot – derül ki az Európai Unió Hivatalos lapjában megjelent tájékoztatóból. A Budapest központjától körülbelül 20 kilométerre, a Ráckevei Duna-ág mellett található edzőtáborban egyebek mellett egy új, 15x25 méteres úszó- és egy 6x10 méteres bemelegítő medencét tartalmazó uszodaépületet, illetve egy kézilabdapálya elhelyezésére alkalmas sportcsarnokot kell felhúzni, de emellett több kiegészítő beruházást, teraszt, parkolót és parkosítást is meg kell valósítani.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.