Újabb plakátkampányt indít a Jobbik, amely július 15-ig maradhat kint

A plakátokon az lesz látható, hogy „magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel” kormányoznának.

MTI
2017. 07. 01. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője a bemutató után az MTI-vel közölte, a Jobbik plakátjain az lesz látható, hogy „magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel” kormányoznának.

Kifejtette, a Jobbik minden magyar embert képviselne szemben a Fidesszel, amely szerinte lemondott a társadalom döntő többségéről, és csak a saját táborára koncentrál.

A Jobbik egy „nemzeti alapokon nyugvó, független, szabad és biztonságos országot” alakítana ki, amelyben az „Orbán-kormány álproblémái” helyett a valódi gondokra, például a megélhetési nehézségek csökkentésére koncentrálnának – jelentette ki Jakab Péter, aki megismételte, hogy pártja a „korrupció írmagját is kiirtaná” az antikorrupciós ügyészség felállításával, a politikusok büntetési tételeinek megduplázásával, valamint vagyonelkobzással.

A Jobbik szóvivője közölte, 2050-2065 óriásplakátot, valamint további több száz kisebb hirdetést helyeznek ki országszerte a szabadon maradó helyeken, amelyek összköltsége a végső plakáthelyszínek után derül ki.

Jakab Péter emlékeztetett, a pártfinanszírozási törvény módosítása miatt mostani plakátjaik július 15-ig maradhatnak kint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.