Újabb tizenhárom Mercedes Conecto busz állt forgalomba Budapesten

A buszok az észak- és kelet-pesti vonalakon viszik az utasokat.

MTI
2017. 07. 07. 13:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, hogy a BKK megrendelésére a BKV Zrt. által üzemeltetett buszok az észak- és kelet-pesti vonalakon, elsősorban a XVI. és a XVII. kerületben viszik az utasokat.

A közlemény szerint az alacsony padlós járművekkel „tovább javul a szolgáltatás színvonala”, tanítási szünetben – a hétvégi napokhoz hasonlóan – nagyrészt már csak akadálymentes, légkondicionált buszok közlekednek a fővárosban.

Az új járművek Euro 6-os környezetvédelmi besorolásúak, vagyis fokozottan környezetkímélők. Légkondicionáltak és kamerarendszerrel felszereltek.

Felidézték, hogy június közepén negyvenöt új busz állt forgalomba: harminc Mercedes Conecto és tizenöt MAN Lion’s City A21.

A Fővárosi Önkormányzat tervei szerint augusztusban, majd szeptembertől további tizenöt-tizenöt új MAN Lion’s City A21-et helyeznek forgalomba – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.