Újra rendőrök vegzálták a Hír TV stábját a budai Várban

Az Országos Rendőr-főkapitányság nem kívánt reagálni az ügyben feltett kérdésekre.

MN
2017. 07. 02. 12:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap is igazoltatták a Hír TV stábját, amint közterületről készítettek felvételeket a Miniszterelnökség leendő épületéről, az egykori karmelita kolostorról. A készenléti rendőrség munkatársai ezt arra hivatkozva tették, hogy az épület egy kiemelt objektum annak ellenére is, hogy jelenleg még csak a felújítása zajlik. Az intézkedő rendőrök először forgatási engedélyt kértek volna a stábtól, majd amikor a kollégák jelezték, hogy közterületen nincs szükség forgatási engedélyre, adategyeztetés céljából igazoltatták őket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság nem kívánt reagálni az ügyben feltett kérdésekre.

Szombaton is vegzálták a vágóképeket forgató stábot a Miniszterelnökség jövendőbeli épületénél. Amikor a munkatársak arról érdeklődtek, miért éppen őket szúrták ki a rendőrök, azt válaszolták, hogy az egész országban igazoltathatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.