Ultragyorsan leszedték a Netanjahunak kirakott Free Palestine feliratot

Az aktivisták egy palesztin zászlót is kifeszítettek az budai Váralagút fölé, de résen voltak a hatóságok.

MN
2017. 07. 20. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök délelőtt három aktivista palesztin zászlót, valamint egy Free Palestine feliratú molinót helyezett el a Clark Ádám téren – szúrta ki a 444. A feliratok a budai Váralagút Lánchíd felé eső részének mellvédjén voltak láthatók.

Az időzítés egybeesett azzal, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök éppen ezekben az órákban hagyja el Magyarországot, ahol hétfő óta tartózkodott. A portál úgy tudja, hogy negyedórával a molinók kikerülése után jelöletlen, de szirénás autóval érkeztek emberek a helyszínre, akik le is szedték a feliratokat.

Mire tudósítóink a helyszínre érkeztek, az alagút feletti teraszos részen, ahonnan a molinókat elhelyezhették, már csak mit sem sejtő, önfeledten fényképezkedő turistákat láttak.

Kerestük a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, azt kérték, írásban tegyük fel kérdéseinket. Arra voltunk kíváncsiak, hogy van-e információjuk arról, kik helyezték el, illetve szedték le ezeket a feliratokat, meddig voltak kint, illetve lesz-e következménye az ügynek. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.