Végrehajtást rendeltek el Mészáros Lőrinc egyik médiacége ellen

Egy magánszemély, aki osztalékot és kártérítést követel, pert nyert a társaság ellen.

MN
2017. 07. 03. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták, a végrehajtás oka, hogy a cég ellen jogerősen pert nyert egy magánszemély, aki nemcsak ki nem fizetett osztalékát követeli, de kártérítést is akar kapni. 

A PLT tavaly szeptember óta a Mediaworks Hungary Zrt. leányvállalata, utóbbi cég pedig tavaly ősszel került Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe. 

A PLT az egyik legjelentősebb megyei lapkiadó, egyebek mellett ez jelenteti meg a Fejér Megyei Hírlapot is. Utóbbi lapban jelent meg tavaly karácsonykor az az ominózus, Orbán Viktorral készült interjú, amelyet meghamisítottak. Az ügy miatt akkor nemcsak, hogy rendőrségi nyomozás indult, de több szerkesztőt is elbocsátottak.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.