Bayerről kérdezték Balogot, a pápával közös képpel válaszoltak

Egyetért a publicista pápát gyalázó kijelentéseivel? – erről érdeklődtek az emberi erőforrások miniszterénél.

Hutter Marianna
2017. 08. 02. 10:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ön egyetért Bayer Zsolt pápát gyalázó kijelentéseivel?” – erről érdeklődött a szocialista Bangóné Borbély Ildikó parlamenti kérdésben az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető – eredetileg református lelkész – Balog Zoltánnál. Az ellenzéki politikus a kormánypárti publicista azon kijelentései kapcsán szerette volna megtudni a miniszter álláspontját, amely szerint a „pápa esze el van menve”, illetve „a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember”.

Bár Balog Zoltán ez alkalommal sem válaszolt személyesen a kérdésre, megtette ezt helyette államtitkára, Rétvári Bence. Rétvári a kérdésre nem írásban, hanem két fotóval válaszolt. Az egyiken Balog látható, ahogy kezet fog Ferenc pápával, míg a másikon ő maga, ahogyan ugyancsak éppen a pápával együtt látható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.