Hadházy rókához hasonlítja Orbán Viktort

Erről és esetleges miniszterelnöki jelöléséről is nyilatkozott Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

MN
2017. 08. 03. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lenne-e miniszterelnök? Ezt az Azonnali.hu kérdezte Hadházy Ákos LMP társelnöktől, aki szerint egy politikusnak kell hogy legyen ambíciója, de az számít, amit a választók akarnak, és nem gondolja, hogy jelenleg az emberek rá vágynak. Az LMP pedig még nem döntötte el, hogy állít-e saját jelöltet a 2018-as választásokra. Arra a kérdésre, hogy pártja beállna-e a volt LMP-s, ma Párbeszéd-elnök Karácsony Gergely jelölése mögé, Hadházy úgy válaszolt, azon csodálkozna, hiszen az kicsit olyan lenne, mintha a Fidesz őt jelölné miniszterelnöknek. (Hadházy Ákos korábban a Fidesz tagja volt.) Ugyanakkor Hadházy tehetséges politikusnak nevezte Karácsonyt. Az interjúból az is kiderül, hogy Schiffer András pártelnöki visszatérése nem Hadházyn múlik, erről kizárólag a párt tagsága dönthet, feltéve, ha Schiffer újraindulna a posztért. 

Az Azonnali.hu kérdésére a civilben állatorvos Hadházy rókához hasonlította Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet is, de hozzátette, hogy nem akarja megsérteni egyik állatfajt sem, elnézést kért minden állatpopulációtól.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.