Majdnem az összes autópálya budugult

Szinte az egész országban lehet lehet dugókra számítani, a Balaton felé a legrosszabb a helyzet.

MN
2017. 08. 05. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már szombat reggel erős a forgalom az M7-esen. A szombatra ígért 35-40 fokos hőséget a Balatonon szeretné tölteni, aki csak teheti. Az Útinform már kora reggel hírül adta, hogy az M7-es autópályán Budapesttől a Balaton felé telítettek a sávok, helyenként lelassulnak a járművek.

Az M0-s körgyűrű déli szakaszán a megnövekedett forgalom miatt telítettek a sávok az M5-ös autópálya felé. Az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában, valamint a 25-ös kilométertől a 29-es kilométernél lévő M5-csomópontig torlódásra számítsanak a közlekedők.

Az M1-es autópályán a főváros felé Győr térségében, a 128-as kilométernél baleset miatt csak egy sáv járható.

Az M6-os autópályán Pécs felé, Bátaszék térségében a 156-os kilométernél egy tréler a külső szalagkorlátnak hajtott. Csak a belső sávon halad a forgalom.

Az M43-as autópályán, az országhatár előtt várakozó személyautósor hossza 1-2 kilométer.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.