Nem nyomoz a rendőrség Németh Szilárd birkózóalapítványa miatt

A hatóság szerint nincs semmi baj azzal, hogy a Fidesz alelnökének alapítványa 2 milliárd forintot kapott.

MN
2017. 08. 05. 10:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszautasította a rendőrség a Németh Szilárd birkózóalapítványa miatti feljelentést, mert a hatóság szerint nem valósult meg bűncselekmény – ezt maga a rezsibiztos jelentette be a Facebook közösségi oldalán.

Győztek a magyar Herkulesek! Vesztettek a sportszerűtlen, hazug és irigy áskálódók! Kezdődhet a csepeli akadémia építése! A rendőrség döntött: megszüntetik a nyomozást, mert a csarnok megépítése nem bűncselekmény, az alapítvány működése jogszerű! A hivatásos feljelentők, Szél Bernadett (LMP), Kunhalmi Ágnes (MSZP) és Szenteczky János (MSZP) kérjenek bocsánatot a hamis vádakkal illetett magyar birkózócsaládtól! – kommentálta a rendőrségi határozatot Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Az alapítvány ügyében Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, és a csepeli MSZP vezetője, Szenteczky János tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt. 

Az ügy előzménye, hogy kétmilliárd forintos költségvetési támogatást kap a Németh Szilárd által alapított és a rezsibiztos lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia multifunkcionális sportcsarnokát Csepelen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.