Németh Szilárd: Az ellenzék már úgy működik, mint a kis Soros Györgyök

Biztos benne, hogy az ellenzék egyeztet a milliárdossal, vagy, ami ennél is rosszabb, már kitalálja a gondolatait.

Katona Mariann
2017. 08. 29. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új megvilágításba helyezte Németh Szilárd a kormánypártok „sorosozó” kampányát, amikor valamifajta telepatikus kommunikációra utalt. Úgy fogalmazott a Magyar Hírlapnak adott interjújában: biztos benne, hogy az ellenzék egyeztet a milliárdossal, „vagy, ami ennél is rosszabb, ha az ellenzék már kitalálja Soros György gondolatait, és úgy működik, mint a kis Soros Györgyök”. A milliárdos által alapított CEU kapcsán úgy vélekedett, hogy „rengeteg ügynököt képez ki, ami Soros érdekeit szolgálja”.

A Fidesz alelnöke beszélt arról is, hogy ők megszívlelték a köztársasági elnök tanácsát arról, hogy tisztuljon a közbeszéd. Szerinte azért, hogy ez nem így alakul, nem ők a felelősek, hanem az, hogy a gyenge lábakon álló ellenzék szerepét átvette a média, és „ahogyan ők tematizálnak és összevissza hazudoznak, nem azt mutatja, hogy hallgatnának az államfőre”. Németh Szilárd kitartott amellett is, hogy egyes újságírók Soros ügynökei, és valójában politikusként működnek.

A politikus beszélt Vona Gábor nyugdíjasokat érintő írásáról, és habár a Jobbik elnökének bejegyzése úgy kezdődik, hogy „akinek nem inge, ne vegye magára”, Németh Szilárd szerint ők nem csak kiragadtak néhány mondatot. Az erre épülő telefonos kampányt pedig azért folytatják, mert meg kell védeniük az embereket.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.