Vérdíjat ígértek annak, aki kézre keríti az óbudai macskanyúzót

Százezer forintot ajánlott fel egy magánszemély annak, akinek bármilyen információja van.

MN
2017. 08. 05. 8:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány számolt be arról, hogy a III. kerületi Szomolnok utcában egy autó alatt találtak egy megkínzott macskát. 

Az állatot valaki elevenen megnyúzta, a cica egyik oldalán teljesen hiányzott a bőr, a térdízületét is megvágták. Megállapították, hogy emberi szándékosságról van szó, nem valamiféle szörnyű baleset történt. A gondozás ellenére a macska reggelre elpusztult.

A Bors most azt írja, hogy a gazdája is értetlenül áll Mucika megkínzása előtt. A lap szerint magánszemélyek a legnagyobb közösségi hálón százezer forintot ajánlottak fel azoknak, akik információval szolgálnak az állatkínzóról. A macska gazdája a Borsnak azt mondta, hogy ő elevenen nyúzná meg a macskája megkínzóját.

A rendőrség nyomozást indított, többeket tanúként hallgattak meg, szerda délután például azt az asszonyt, akinek az autója mellett rátaláltak a sérült állatra.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.