Az állami tévé már adja a nemzeti konzultációs Soros-reklámokat

A rövid reklámspotok a „Soros-terv” veszélyeire figyelmeztetik a nézőket.

MN
2017. 09. 26. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az állami média a meccsek szüneteiben már sugározza a legújabb nemzeti konzultációhoz készült reklámspotokat, amelyek főszereplője természetesen megint Soros György – vette észre a 444.hu.

A reklámfilm alapján hamarosan ugyanazok a Soros-plakátok lephetik el az utcákat, amelyeket nyáron a vizes világbajnokság megnyitója előtt szedtek le. A reklámban a kék háttér és Soros György feje mellett ugráló infógrafikát lehet látni, ezeken most sem bonyolítják túl a magyarázkodást.

Nem derül ki pontosan, hogy Soros György mikor vagy hol beszélt a határzár lebontásáról, arról az 1 millió ember betelepítéséről, akiket a Soros-terv alapján be szeretne telepíteni, vagy a 9 millió forintos segélyről, amit a menekülteknek szán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.