Az MSZP-ben a Gyurcsány-kérdés nem akadály

Nincs szó Botka lecseréléséről, illetve Lattmann jelöléséről sem közös miniszterelnök-jelöltnek.

MN
2017. 09. 27. 10:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem lehet akadálya a kormányváltásnak, hogy veszekszenek Gyurcsány Ferenccel – ezt Molnár Gyula szocialista pártelnök nyilatkozta az Atv.hu-nak. Ebből kiderül, a politikus nem zárja ki, hogy Gyurcsány Ferenc is rajta legyen egy Botka vezette közös listán, ha egyéniben is indul a DK elnöke.

Egy mai háttérbeszélgetésben az is kiderült, nincs szó Botka László lecseréléséről, illetve Lattmann Tamás jelöléséről sem közös miniszterelnök-jelöltnek.

A balliberális szövetségkötés kapcsán megismételte, az MSZP készen áll arra, hogy lemondjon önállóságáról és az Orbán-kormány leváltásáért szövetség jöjjön létre.

Az Atv.hu azon kérdésére, hogy Gyurcsány Ferenc alapfeltétele, hogy a közös listán is ott legyen a neve, Molnár Gyula úgy reagált: egyik igény sem erősebb, mint a másik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.