Bokros Lajos pártjában lesz képviselőjelölt a volt fideszes Mellár Tamás

A MoMa szombati, fővárosi nagygyűlésén nevezte meg országgyűlési képviselőjelöltjeit, köztük a baranyaiakat.

MN
2017. 09. 30. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bokros Lajos pártja, a Modern Magyarország Mozgalom párt (MoMa) Baranyában mind a négy választókerületben állít képviselőjelöltet a 2018 tavaszi országgyűlési választásokra – adta hírül a Szabadpécs portál.

A MoMa egyébként az egyik legkisebb párt azok közül, amelyek támogatottságát kimutathatóan mérik közvélemény-kutatások, ugyanakkor az ország egyik legismertebb politikusa, Bokros Lajos közgazdász vezeti.

Bokros ugyan már jó ideje eltávolodott a politika fősodrától, de mégiscsak MSZP-s pénzügyminiszter volt, s a Bokros-csomag miatt máig sokan emlékeznek rá, idézi fel a portál. Ezért is érdekes hír, hogy a Fidesztől eltávolodó, az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját, politikai lépéseit számtalanszor kritizáló pécsi közgazdászprofesszor, a Fidesz egykori városházi képviselője, a KSH volt elnöke, Mellár Tamás lesz a szabadelvűként ismert MoMa egyik országgyűlési képviselőjelöltje a Baranya 1. számú választókerületében. Vagyis Csizi Péter egyik kihívója.

A Moma Baranya 2-es választókerületében, Hoppál Péter ellenfeleként Tukora Gábort nevezte meg, aki korábban pécsi polgármesterjelöltje is volt Bokros pártjának. A baranyai 3. választókerületben Matula Gergely, a 4-es választókerületben Bérdi László indul jövő tavasszal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.