Felforgatják Budapestet a hétvégére

Szombaton és vasárnap is futóversenyek miatt korlátozzák a forgalmat.

MN
2017. 09. 22. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton és vasárnap is futóversenyek miatt korlátozzák a forgalmat Budapest több pontján, emiatt egyes tömegközlekedési járatok menetrendje is módosul – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Szombaton a Városligetben rendeznek futó- és gyaloglónapot, emiatt délután a 70-es és 75-ös troli módosított útvonalon szállítja az utasokat, a közutakon nem lesz forgalmi változás.

Szintén futóverseny miatt jár terelve Káposztásmegyeren a 126-os és 296-os busz reggel 8 és délután 2 óra között. A rendezvény idején lezárják a forgalom elől a Farkaserdő utcát.

Vasárnap a Budapest Futófesztivál – NATO futás miatt jelentős forgalomkorlátozások lesznek. Délelőtt 10 órától fél kettőig lezárják az Attila út, a Palota út, a Budai alsó rakpart, a Fő utca, a Nádor utca és az Országház utca egy-egy szakaszát, valamint a Várkert rakpartot.

A lezárások miatt módosított útvonalon szállítja az utasokat az 5-ös és a 105-ös busz, valamint a 19-es és a 41-es villamos, a 16-os és 16A várbuszok pedig nem járnak majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.