Felhagy a polgármesterkedéssel Mészáros Lőrinc

Mindennel kell foglalkoznia, de fizikailag nem tud állandóan jelen lenni mindenütt.

MN
2017. 09. 25. 17:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni Felcsút polgármestere, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újra indul a településvezetői címért – erről maga az érintett beszélt a Hír TV-nek.

„Nem tervezem, hogy újraindulok” – mondta, majd arra a kérdésre, hogy ezt „nemnek” kell-e értelmezni, azt felelte: „egyelőre igen, nem”.

„Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok” – mondta, majd hozzátette, hogy szerinte rendben van a település, de szeretnének még sok szépet létrehozni. „Vannak itt nálam fiatalabbak, remélem, hogy az utódlás majd megoldódik” – mondta. 

És hogy mivel telik majd 2019 után egy napja, a cégbirodalma vezetésével? „Jó lenne, ha azzal se tellene, de hát, kell mindennel foglalkoznom.”

Arra a kérdésre, hogy már nem fér-e bele a polgármesterség a cégei vezetése mellett, azt válaszolta, belefér, de maximalista, és mindig szeret mindent maximálisan elvégezni. „Néha azért, fizikailag, persze mindent megoldok, de fizikailag nem tudok állandóan jelen lenni mindenütt” – adta meg a végső indokot a polgármester-cégvezető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.