Felmondott Demcsák Zsuzsa az ATV-nél

A csatorna vezérigazgatója elfogadta a műsorvezető döntését, aki közös megegyezéssel távozik.

MN
2017. 09. 20. 9:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kóros fáradtságra hivatkozva kérte ATV-s szerződése felbontását Demcsák Zsuzsa. A csatorna műsorvezetője Facebook-bejegyzésben számolt be döntéséről. Azt írta:

„Ma találkoztam Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, amelynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva én (!) kértem a szerződésem felbontását, amelyet Németh Szilárd elfogadott, és közös megegyezéssel elválnak útjaink. Köszönöm mindenki megértését!”

Ami az ügyet illeti, az ATV műsorvezetője a csatorna Start című, múlt csütörtöki műsorában szürreális interjút készített Szanyi Tibor szocialista politikussal. Ezután több cikk is megjelent arról, hogy Demcsák furcsa állapotát a túlzott alkoholfogyasztás okozhatta. Az ominózus adásban sokszor bakizott, furcsa kérdéseket tett fel interjúalanyainak. Akkor és azóta is minden nyilatkozatában azzal magyarázta a hibákat, hogy évek óta alig pihen, az adás előtt pedig alig két órát aludt.

A csatorna egyébként azonnal letiltotta őt, belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön, mi is történt Demcsákkal. Belső források szerint egyébként szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.