Hivatalosan még nem tud menesztéséről a fideszes politikus

Erzsébetváros alpolgármestere kerülhet Rónaszékiné Keresztes Monika választókerületi elnöki helyére.

Hutter Marianna
2017. 09. 29. 11:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én úgy tudom, hogy még nincs hivatalos döntés” – így reagált Rónaszékiné Keresztes Monika lapunk azon kérdésére, miszerint igaz-e, hogy leváltották a Fidesz választókerületi elnöki posztjáról a VII. kerületben. A politikus szerint a Fidesz országos választmánya fog döntést hozni, ám hogy mikor, azt nem tudta megmondani. A polgármester egyébként arról beszélt megkeresésünkkor, hogy még nem olvasta a történettel előálló HVG.hu cikkét, így további információt nem kívánt megosztani.

A portál pénteken írt arról, hogy Rónaszékinét leváltották, és a helyére az alpolgármester, Bajkai István fog kerülni. Ez egyben azt is jelentheti, hogy Bajkai lehet jövőre a körzet kormánypárti képviselőjelöltje is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.